Croatian(HR)English (United Kingdom)
06/06/2012 GUEST LECTURE
sladeGostujući predavač: dr. sc. Neda Slade, Laboratorij za molekularnu onkologiju, Zavod za molekularnu medicinu, Institut "Ruđer Bošković".

Naziv predavanja: "Mutacije gena p53 kao biljeg za aristolohičnu kiselinu u karcinomu gornjeg dijela mokraćnog sustava"
 
20/10/2011 GENERAL ASSEMBLY
Petar-OzreticGostujući predavač: Petar Ozretić, dipl.ing., Laboratorij za nasljedni rak, Zavod za molekularnu medicinu, Institut "Ruđer Bošković".

Naziv predavanja: "Procjena funkcionalnog značaja varijanti gena BRCA2 u 5' netranslatirajućoj regiji upotrebom in silico metoda"

 
09/06/2011 GUEST LECTURE

soucekGostujući predavač: akdemik Branko Souček, IRIS, Bari, Italija

 Naziv predavanja: "Genius+ protiv raka u stanici, mozgu, pameti; i u Svijetu - Novi život i rad"  

 
15/12/2010 GUEST LECTURE

stojanovicGostujući predavač: Nikolina Stojanović, dipl.ing., Laboratorij za genotoksične agense, Zavod za molekularnu biologiju, Institut "Ruđer Bošković", Zagreb

- dobitnica nagrade za najbolji poster na HDIR-1 - Prvoj konferenciji s međunarodnim sudjelovanjem

Naziv predavanja: "Overexpression of Integrin alpha-v beta-3 in Tongue Squamous Carcinoma Cells (CAL27) Inhibits Migration and Confers Resistance to Several Antitumor Drugs"

 
HDIR-1 - Prva konferencija s međunarodnim sudjelovanjem: “Od bazičnih istraživanja do klinike”

hdir1

11.11.2010.g. na Institutu "Ruđer Bošković" održana je HDIR-1 - Prva konferencija s međunarodnim sudjelovanjem: "Od bazičnih istraživanja do klinike" u organizaciji Hrvatskog društva za istraživanje raka. Konferencija je uspjela okupiti izuzetne predavače iz Hrvatske i Europe a prikazano je i preko 50 postera. Prisustvovalo je ukupno 175 osoba čime je interes za konferenciju premašio sva naša očekivanja, što nam je dobar motiv i smjernica za planiranje slijedeće konferencije koja bi se trebala održati za dvije godine.

 

Zahvaljujemo svim sudionicima na sudjelovanju a dipl.ing. Nikolini Stojanović čestitamo na osvojenoj nagradi za najbolji poster pod naslovom "Overexpression of Integrin alpha-v beta-3 in Tongue Squamous Carcinoma Cells (CAL27) Inhibits Migration and Confers Resistance to Several Antitumor Drugs".

Fotogalerija
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 5 of 5